Etiket Sonuçları: OTTO

Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 fidanı toprakla buluşturduk. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL ve Eğitim Müşavirimiz Mustafa KİRAZOĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleştirilen etkinliğin paydaşları Türkmen Türk Bankası ve Yaş Tabiğatçılar Derneği oldu. Okulumuz öğrencileri ve dernek gönüllüleri tarafından toprakla buluşturulan fidanlar cumhuriyetimizle birlikte büyüsün, ebedi varlıklarının sürdürsün.

Bakanlığımızın 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirler kapsamından temel eğitim kademesinde güne başlarken Beden Eğitimi Öğretmenimiz yönetiminde kültür fizik hareketleri yapıldı.

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı açılışı, Eğitim Müşavir Vekilimiz Sayın Ayhan Işık ve değerli velilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Yaz tatilinin sona ermesi ile okullarına kavuşan sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diler, eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını dileriz.

Tem

Okulumuzun 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam etmektedir. Daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için yaz boyu çalışmalar yapılmaktadır.