Ock

13.01.2024 tarihinde, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı T.C. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Ahmet DEMİROK ve Eğitim Müşaviri Sayın Mustafa KİRAZOĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleşti. Tanışma ve bilgilendirme içerikli toplantımız kurul toplantısı ile sonlandı. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz öğrencileri, 1. dönem karnelerine kavuştu. 1. Sınıf öğrencilerimiz, ilk karnelerini aldılar. Karne dağıtımına Eğitim Müşavirimiz Sayın Mustafa KİRAZOĞLU da katıldı.Eğitim Müşavirimiz, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 fidanı toprakla buluşturduk. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL ve Eğitim Müşavirimiz Mustafa KİRAZOĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleştirilen etkinliğin paydaşları Türkmen Türk Bankası ve Yaş Tabiğatçılar Derneği oldu. Okulumuz öğrencileri ve dernek gönüllüleri tarafından toprakla buluşturulan fidanlar cumhuriyetimizle birlikte büyüsün, ebedi varlıklarının sürdürsün.

Türkiye Cumhuriyeti Aşkabat  Büyükelçiliği ve Birleşik Krallık Büyükelçiliği işbirliğinde, 15 Ekim Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında  İklim ve Ekoloji Festivali "Let’s Save the Earth Together"  Okulumuz bahçesinde düzenlenecektir. Çevre sorunlarına yönelik duyarlılığı artırmak ve iklim aktivizmini teşvik etmek amaçlı düzenlenen festival, her yaştan katılıma açık olacaktır. Festivalde güncel çevre konularına dair sunumların yapılması, film gösterimleri, çocuklar için çevre atölyeleri, fotoğraf sergisi, eğlenceli oyunlar, müzik ve dans gösterileri yer alacak, Sıfır Atık Küresel Taahhüdü dijital imza kampanyasının tanıtımı yapılacaktır.