Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda farklı kategorilerde yarışmalar düzenlenecektir.

Türkmenistan Devleti Garaşsyzlyk Bayramy (Bağımsızlık Bayramı) okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda SAT (Scholastic Aptitude Test - Eğitim Yetenek Testi) deneme sınavı yapıldı.

Bakanlığımızın 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirler kapsamından temel eğitim kademesinde güne başlarken Beden Eğitimi Öğretmenimiz yönetiminde kültür fizik hareketleri yapıldı.

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı açılışı, Eğitim Müşavir Vekilimiz Sayın Ayhan Işık ve değerli velilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Yaz tatilinin sona ermesi ile okullarına kavuşan sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diler, eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını dileriz.

Tem

Okulumuzun 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam etmektedir. Daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için yaz boyu çalışmalar yapılmaktadır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL'ın teşrifleriyle eğlenceli etkinliklerle, sportif aktivitelerle "Gençlik Festivali" atmosferinde kutlandı.

May

Okulumuzda "Türkmen Dünyasına Seyahat " etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Türkmenistan Devlet Müzesi'nden eserlerinin yanısıra yemekleri de okulumuzda sergilendi. Ayrıca Türkmen kültürü, edebiyatı ve tarihi ile ilgili program yapıldı.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri sıfır atık projesi kapsamında evden getirdikleri gıda atıkları ile kompost gübre yaptılar ve dikmiş olduğumuz fideler ile buluşturdular.Unutmayalım her atık çöp değildir!

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12. sınıf öğrencilerimiz için T.C. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL'ın teşrifleriyle mezuniyet töreni düzenlenmiştir. Çeşitli gösterilerin yer aldığı program kep atma töreni ile son bulmuştur. Mezunlarımıza eğitim ve çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

May

T.C. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL himayelerinde Dünya Kitap Günü’nde gerçekleşen kütüphane açılışımız çok sayıda davetli katılımıyla gerçekleşmiştir. Birçok renkli etkinliğin gerçekleştiği açılışta davetliler de kütüphanemize kitap hediye etmişlerdir.

Nis

T.C. Aşkabat Büyükelçisi Sayın Togan ORAL ‘ın teşrifleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şenlik havasında kutlandı

Nis

Büyükelçimiz Sayın Togan ORAL'ın teşrifleriyle okulumuzun tüm personeli her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Nis

Türkmenistan'ın Oğuzhan Üniversitesi tarafından lise öğrencileri düzeyinde yapılan "Oğuzhan'ın Zihinli Nesilleri " adlı bilim yarışmasının birinci etabında 8 öğrencimiz başarılı olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyoruz