2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemi okulumuzda yapılan törenle tamamlandı.

Türkmenistan Devlet Müzesi Eserleri sergisi düzenlendi.

Okulumuz Halk Oyunları Ekibimiz 9.Türk İhraç Ürünleri Fuarında

Türkmenistan ´da elçilik çalışanlarının katıldığı futbol turnuvası düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

T.C.Aşkabat Büyükelçiliğinin organize ettiği Büyük İpek Yolu sergisi kapsamında Türkmenistan gelen Minyatür sanatçısı Hasan Kale´nin sergisine katıldık.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 80.yıl dönümü dolayısıyla 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni düzenlendi.

Türkiye Halter Federasyonu Milli Sporcuları okulumuzu ziyaret ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.yıl dönümü Türkmenistan´da coşkuyla kutlandı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Dışı Eğitimi Genel Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim ve Öğretim Daire Başkanı Sayın Ebubekir AYDIN Okulumuzu ziyaret etti.

T.C. Aşkabat Büyükelçiliüi Eğitim Müşavirliğine bağlı okullarda görev yapan okul yöneticileri ile sene başı toplantısı yapıldı.

Okulujmuzda İlköğretim Haftası Kutlandı

Ramazan ayı vesilesiyle öğretmenlerimizle birlikte iftar programı düzenlendi.

May

Mahtumkuli Müzik ve Dram Tiyatrosu’nda Türkiye Aşkabat büyükelçiliği ile Türkmenistan Kültür Bakanlığı ortaklaşa konser düzenledi.

May

Türkmen - Türk dostluğunu geliştirmek ve Türk ve Türkmen kültürünün öğrencilere tanıtılması ve kaynaştırma amacıyla Türkmen-Türk Günleri düzenlendi.